Дружете не

facebookyoutubeblog

progeCAD DWG Viewer

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
: Ценовник
Ценовник

kutija2k9cen

 

Вашите нарачки можете да ги пратите по пошта, e - mail или факс или можетеда нарачате преку on - line формата за нарачување. Ве молиме пред да направите нарачка да ги проверите цените.

 

Поради малата големина на инсталацијата (150-450 MB), сите производи на progeCAD се добиваат по електронски пат. Како дел од инсталацијата, исто така, може да се добијат целосни инструкции на англиски јазик во PDF формат.

 


Рокот на испорака е од 4 до 7 работни дена од денот на уплата.

CD со Trial верзијта за програмите progeCAD 2017 Professional можете да ја нарачате доколку не контактирате или може да ја симнете преку нашата Download страна. Ако сакате Вашето CD да ви биде испратено преку пошта потребно е да не контактирате и да ни ја оставите Вашата поштенска адреса на која сакате да стигне Вашето Demo CD.

Сите цени се изразени во евра без вклучен ДДВ кој изнесува 5%.

Цени за progeSOFT програмите:


Цена
progeCAD 2017 Professional - Single License
280.00 €
Во пакетот се добива една лиценца.
progeCAD 2017 Professional USB - Single License
430.00 €
Во пакетот се добива USB клуч и една лиценца.


progeCAD 2017 Professional NLM
430.00 €
Оваа верзија може да биде инсталирана на неограничен број на работни станици, но бројот на корисниците кои можат во исто време да го користат програмот е еднаков на бројот на купени лиценци.
(на пр. 2NLM лиценци = 2 истовремени корисници)
progeCAD 2017 Professional надоградба од верзијата 2016 Professional
189.00 €
Во пакетот се добива една лиценца.progeCAD 2017 Professional - надоградба од било кој CAD програм
205.00 €
Во пакетот се добива една лиценца. Можна е надоградба од програмите AutoCAD®, InteliCAD®, progeCAD 2006.

progeCAD 2017 Professional USB - надоградбa верзијата progeCAD 2016 Professional USB
189.00 €
Во пакетот се добива USB клуч и една лиценца. Можна е надоградба од било која USB верзија.
progeCAD 2017 Professional USB - надоградба од било кој CAD програм
225.00 €
Во пакетот се добива USB клуч и една лиценца. Надоградба од програмите AutoCAD®, IntelliCAD®, progeCAD 2006…


progeCAD 2017 Professional NLM - надоградба од верзијата 2016 Pro NLM
189.00 €
Оваа верзија може да биде инсталирана на неограничен број на работни станици, но бројот на корисниците кои можат во исто време да го користат програмот е еднаков на бројот на купени лиценци.
(на пр. 2NLM лиценци = 2 истовремени корисници)
Во пакетот се добива 1 CD и една лиценца. Надоградба од верзијата progeCAD 2008 Professional NLM.


progeCAD 2017 Professional NLM - надоградба од било кој CAD програм
225.00 €
Оваа верзија може да биде инсталирана на неограничен број на работни станици, но бројот на корисниците кои можат во исто време да го користат програмот е еднаков на бројот на купени лиценци.
(на пр. 2NLM лиценци = 2 истовремени корисници)


CADprofi Architectural (Base) додаток
420.00 €
Во пакетот се добива една лиценца.
НАПОМЕНА: Рокот на испораката на лиценците за CADprofi е минимум 7 работни дена од денот на уплата.

CADprofi Electrics додаток
420.00 €
Во пакетот се добива една лиценца.
НАПОМЕНА: Рокот на испораката на лиценците за CADprofi е минимум 7 работни дена од денот на уплата.

CADprofi HVAC/Plumb додаток
420.00 €
Во пакетот се добива една лиценца.
НАПОМЕНА: Рокот на испораката на лиценците за CADprofi е минимум 7 работни дена од денот на уплата.

CADprofi  Mechanics додаток
420.00 €
Во пакетот се добива една лиценца.
НАПОМЕНА: Рокот на испораката на лиценците за CADprofi е минимум 7 работни дена од денот на уплата.

CADprofi Suite (Arch. + Elect. + HVAC + Mech.)
840.00€
Во пакетот се добива една лиценца.
НАПОМЕНА: Рокот на испораката на лиценците за CADprofi е минимум 7работни дена од денот на уплата.

progeCAM CNC Professional
1050.00€
Во пакетот се добива една лиценца.
НАПОМЕНА: Рокот на испораката на лиценците за progeCAM е минимум 14 работни дена од денот на уплата.

Land Development Suite
700.00 €
Во пакетот се добива една лиценца.

COGO Complete Civil Survey
930.00 €
Во пакетот се добива 1 progeEARTH и 1 progeCAD 2014 Professional лиценца
Едногодишна CD подршка
35.00 €
Во случај ако немате "брз" Интернетили воопшто немате пристап на Интернет можете да се претплатите на едногодишна CD подршка. За време на претплатата ние Ви ја испраќаме секоја нова надоградба на постоечкиот програм на CD со најновата инсталација на progeSOFT програмот.


progeCAD 2017 Professional - Corporate One-Site
8,700.00 €
Оваа верзија може да се користи на неограничен број на работни станици, но во рамките на една компанијата/работната единица.


progeCAD 2017 Professional - Corporate Country
30,000.00 €
Оваа верзија може да се користи на неограничен број на работни станици во рамките на една компанија, но во границите на една држава.


progeCAD 2017 Professional Corporate One-Site - надоградба од верзијата 2016 Professional Corporate One-Site
4,600.00 €
Оваа верзија може да се користи на неограничен број на работни станици, но во рамките на една компанијата/работната единица. Надоградба од верзијата progeCAD 2008 Professional Corporate One-Site.


progeCAD 2017 Professional Corporate Country - надоградба од верзијата 2016 Professional Corporate Country
17,200.00 €
Оваа верзија може да се користи на неограничен број на работни станици во рамките на една компанија, но во границите на една држава. Надоградба од верзијата progeCAD 2013 Professional Corporate Country.


Количински попуст

Ви нудиме поволни попусти при купување на повеќе лиценци на progeCAD програмите:

3-4 лиценци
5%
5-9 лиценци
10%
10-19 лиценци
15%
20 + лиценци дополнително контактирајте не.

Ги задржуваме правата за промена на цената и податоците дадени на нашата веб страна, како и можноста за појава на печатна грешка.