Дружете не

facebookyoutubeblog

progeCAD DWG Viewer

Зошто progeCAD

Погледнете го видеото со ТОП 10 причини зоштo да го изберете progeCAD
Или симнете ја PowerPoint презентцијата посветена на progeCAD Professional и погледнете што сè можете да направите со оваа моќна алатка...
Сето тоа по фер цени...
: Download
Download секција

Од нашата Download секција можете да ги симнете актуелните верзии на програмите од фамилијата на progeCAD, како и модулите о додатоците за progeCAD и AutoCAD.

Сите програми од Download секцијата се во потполност функционални 30 дена, освен модулот progeEARTH кој е потполно функционален 14 дена.

Линкот за симнување на избраниот програм или модул можеби се наоѓа во Вашиот Spam фолдер и Ве молиме проверето го после комплетирањето на регистрацијата како би можеле да го симнете саканиот progeSOFT програм или модул.

progeCAD фамилија на програми

progeCAD 2016 Professional - НОВО

 

Најновата верзија на CAD алатката на progeSOFT - progeCAD 2014 Professional ((iCADLib, EasyArch,DWG 2016, Aerial view, Windows 8 подршка, Google Earth, Quick Group, QDIM, VBA, 22.000 блокови...)

 

 

 

 

download

Големина:490MB
kutija2k10pro

progeCAD 2010 Professional SRB - ВЕРЗИЈА НА СРПСКИ ЈАЗИК

Најновата верзија на CAD алатката на progeSOFT - progeCAD 2010 Professional преведена на срски јазик (DWG 2010, Aerial view, Windows 7 подршка, Google Earth, Quick Group, QDIM, VBA, 11000 блокови...)

 

 

 

 

download

Големина:170 MB

progeCAD Architecture - НОВО!

Нова BIM алатка- progeCAD Architecture (DWG 2010, комплетна BIM алатка - ѕидови, прозори, врати, столбови...)

 

 

 

 

download

Големина:232MB

progeCAD модули и додатоци

kutijabillddown

progeBILLD - Architecture, HVAC/Plumb, Mechanics, Electrics

Најнова верзија на модулот на progeSOFT -  progeBILLD. Во рамките на истиот инсталациски пакет се наоѓаат сите четири модули од  progeBILLD фамилијата на додатоци.

 

 

 

 

 

download

Големина: 201 MB
kutija2k9e

progeEARTH

Најнова верзија на модулот на progeSOFT - progeEARTH.

 

 

 

 

download

Големина:1.6 MB
kutija2k9c

progeCAM CNC

Најновата верзија на CAМ алатката на progeSOFT - progeCAM CNC.

 

 

download

Големина:205 MB
kutija2k9o

progeTABLE

Најнова верзија на модулот на progeSOFT - progeTABLE.

 

 

 

download

Големина:1.8 MB